DesignStudioHarm-marketing-concept-design-reclame-advertising-corporate-identity-huisstijl-Logo-brand-Sir-Johns-dutch-chocolate-whisky-fudge

Sir John’s Dutch Chocolate Whisky Fudge
De Uitverkorenen

Sir John’s Dutch Chocolate Whisky Fudge is niet voor iedereen. Je bent één van de gelukkigen die zijn uitverkoren.

Sir John’s Dutch Chocolate Whisky Fudge wordt gemaakt volgens een geheim recept. Het wordt vermengd met een single malt whisky. Het whisky merk varieert per geproduceerde voorraad. Het is altijd een verrassing welke whisky wordt gebruikt.

Sir-John-Badger-Portrait-wallpaper-celebrity-whisky-chocolate-fudge-dutch-04

Wie is Sir John
Sir John Badger

Sir John Badger is een lifestyle guru. Hij adviseert celebrities en wanna be celebrities hoe zich te kleden, hoe zich te gedragen in het openbaar en over interieur design.

Zijn specialiteit en fetish is behang. Hierdoor heeft hij ook zijn titel gekregen. Nadat hij de Koningin van Engeland had geadviseerd over de behangkeuze voor haar privé vertrekken, was ze zo verheugd en dankbaar dat ze er op stond om hem een titel en een vrij groot landhuis nabij Edenburgh te geven.

Hij is een roker, maar met stijl. Hij houdt van een goed glas, bij voorkeur, single malt Islay whisky. Vaak vind je hem dan ook met een whisky in de bar of de salon.

Tijdens zijn kindheid ontwikkelde hij de liefde voor chocolade fudge. Vanaf jonge leeftijd was hij van alles aan het ontwerpen door te tekenen. Elke keer als hij een tekening had gemaakt, kreeg hij van zijn moeder een huisgemaakt stukje chocolade fudge. En gedurende de dag maakte hij heel veel tekeningen.

DesignStudioHarm-marketing-concept-design-reclame-advertising-corporate-identity-huisstijl-quotes-Sir-Johns-dutch-chocolate-whisky-fudge-02-02

Sir John’s quotes
Geliefd door iedereen die iemand is

Sir John’s quotes zijn befaamd onder celebrities. Hij is een graag geziene gast op speciale gelegenheden en feesten gegeven door de rijken en beroemden. Hij beschouwd velen van hen als goede vrienden.

DesignStudioHarm-marketing-concept-design-reclame-advertising-corporate-identity-huisstijl-verpakking-packaging-bag-zakje-Sir-Johns-dutch-chocolate-whisky-fudge-2

Bestel je voorraad
Sir John’s Dutch Chocolate Whisky Fudge

1 voorraad bestaat uit een zakje gevuld met 120 gram Sir John’s Dutch Chocolate Whisky Fudge.

Stuur ons een aanvraag en we nemen vervolgens contact met je op over het aantal zakjes, de kosten hiervoor en de kosten van het verzenden.